voorleesweek

Hallo iedereen,

Ook wij doen dit jaar op onze school weer mee aan de voorleesweek. We kijken er al naar uit om volop te kunnen genieten van de verhalen die voorgelezen zullen worden of om zelf voor anderen voor te lezen terwijl we het leesvirus proberen te pakken te krijgen.

Van klein tot groot, van jong tot oud, voor iedereen zijn er mooie, spannende, avontuurlijke, ontroerende, vrolijke, grappige, kleurrijke, tot de verbeelding sprekende verhalen die wachten om ontdekt te worden. Je kan alvast heel veel inspiratie opdoen op www.voorleesweek.be

Neem zeker en vast ook eens een kijkje op het doktersvoorschrift dat uw kind meebrengt naar huis. Je kan er alvast enkele voorleestips op terugvinden!

Samen worden we superverspreiders van het leesvirus!

kwartiermakersAls gemotiveerde school doen we mee aan het leesproject 'Kwartiermakers', een initiatief van Willewete. Door deel te  nemen aan dit project engageren we ons om met de leerlingen van het eerste tot en met het zesde leerjaar elke dag 15 minuten te lezen.
Op de tafel, onder een stoel, ondersteboven of languit op de grond… het maakt allemaal niet uit.

Kinderen motiveren om te lezen is het enige dat telt! Want leesplezier vergroot je wereld!

kalender

Onze schoolkalender is ondertussen aangevuld met de reeds gekende data.

Je kunt hem bekijken via onze website, maar misschien wens je hem graag mee in jouw online- google kalender. Deze kalender kan ook bekeken worden op smartphone en tablets.

Dit kan makkelijk! Zo ben je ook steeds op de hoogte van onze actuele schoolkalender, zonder alle data zelf te moeten ingeven.

Hoe doe je dit?

دانلود فیلم با لینک مستقیم