Joske normaal ingekleurd kleinDoor de coronamaatregelen mogen er geen fysieke inschrijvingen in de school plaatsvinden. Vanaf 19 mei starten we met digitale inschrijvingen. Deze inschrijvingen verlopen chronologisch. De capaciteit alsook de vrije plaatsen kan u hieronder terugvinden.

geboortejaar 2018: vrije plaatsen

geboortejaar 2017 volzet - wachtlijst

Geboortejaar 2016 vrije plaatsen

Geboortejaar 2015: volzet- wachtlijst

L1: vrije plaatsen

L2: volzet - wachtlijst

L3 vrije plaatsen

L4 volzet- wachtlijst

L5 vrije plaatsen

L6 volzet - wachtlijst

Wenst u in te schrijven?

- Contacteer onze school telefonisch 03 322 53 54 en vraag naar juf Kathleen van het secretariaat.

- Wanneer er nog vrije plaatsen zijn, krijgt u een link om in te vullen.

Team SJI

Update 28/05 08:30

Hier leest u de laatste brief van Mevr. Directeur i.v.m. heropstart van de school fase 2.

Update 14/05 09:00

Ben jij er klaar voor? Superpower van supergirlzzzz en superboyzzzz!

Lees de leuke stripverhalen speciaal gemaakt voor onze superhelden!!!!

Stripverhaal voor de leerlingen van L 3-4-5

Stripverhaal voor de leerlingen van L 1-2-6

Stripverhaal voor onze kleuters

Ben je benieuwd hoe alle juffen en meesters er nu uit zien? Klik snel hier!

Update 12/05 17:00

Beste ouder,

Vanaf 15 mei wijzigen de inkomzones en afhaalzones voor

• ·noodopvang L3+L4+L5 (zie bijhorende brief)
  • ·noodopvang kleuterschool (zie bijhorende brief)
  • ·lessen L1+L2+L6 (zie bijhorende brief)

Belangrijk! De link om in te schrijven voor de noodopvang L3+L4+L5+ kleuterschool is niet dezelfde als de link voor de opvang van L1+L2+L6.

Lees via deze link de brief voor lessen en noodopvang L1-2-6

Lees via deze link de brief voor noodopvang kleuterschool.

Lees via deze link de brief voor noodopvang L3-4-5 .

Update 10/05 13:30

Via deze link leest u de laatste brief in vervand met het heropstarten van lessen voor L1-2-6 en de opvang.

Update 05/05 19:00

Ferm, de lokale kinderopvang van Borsbeek heeft een belangrijk bericht voor ouders:

Beste ouder,

Tijdens deze crisis bleef Ferm Kinderopvang de hele tijd beschikbaar voor de voor- en naopvang van kinderen van ouders die werken in essentiële sectoren. We zagen dat er niet zo veel mensen gebruik moesten maken van de opvang. Pluim voor jullie, ouders, want het is toch niet evident, kinderopvang en werken combineren. Dat betekende ook dat we minder personeel moesten inschakelen tijdens de opvangmomenten.

Stilaan en met mondjesmaat nemen we het gewone leven terug op en merken we traag maar gestaag een stijging van het aantal kinderen op in de voor- en naschoolse opvang.

Om jullie en de kinderen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn de komende weken vragen we om

vanaf maandag 11 mei tot einde schooljaar te reserveren voor de voor- en naschoolse opvang en voor opvang op woensdagmiddag.

Dit is noodzakelijk om ons personeel zo goed mogelijk te kunnen inzetten.

Online reserveren kan vanaf vandaag al voor de hele periode. Je kan inschrijven tot telkens de donderdagmiddag 12u voor de week die volgt. https://reserveren.samenferm.be/

Wil je daarna nog reserveren? Dan kan dat, maar dan enkel nog via e-mail (maar liefst via het online formulier, zodat we tijdig onze planning kunnen aanpassen!)

We rekenen geen annulatiekosten aan en ook een ziektebriefje voor annulatie is in deze periode niet nodig, maar we vragen wel om zo snel mogelijk te verwittigen wanneer uw kind toch niet naar de opvang komt.

Sta je ’s morgens op en moet je toch onverwacht gebruik maken van de opvang? Geen probleem, je bent welkom. Toch vragen we dat dit eerder de uitzondering zou zijn. De begeleiders zullen je dan ook vragen om de volgende keer te reserveren.

Hebben jullie nog vragen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

Bedankt voor jullie begrip en jullie medewerking en vooral: hou het gezond!

20191205 111230  Op 5 december hebben we de Sint mogen ontvangen. Het was een leuk feest!

Kijk snel naar de foto's.

1a4cec38 1053 43f0 acbc 41f0bdcfe423Weet je nog? Vorig schooljaar hebben we gewandeld om geld in te zamelen voor het kippenproject in Ecuador.

Guy Mennen stuurde ons deze foto's door.

Wat zullen de kippetjes het daar gezellig hebben!

دانلود فیلم با لینک مستقیم