1a4cec38 1053 43f0 acbc 41f0bdcfe423Weet je nog? Vorig schooljaar hebben we gewandeld om geld in te zamelen voor het kippenproject in Ecuador.

Guy Mennen stuurde ons deze foto's door.

Wat zullen de kippetjes het daar gezellig hebben!

icoonOp de eerste schooldag gingen onze leerlingen van vijfde en zesde leerjaar op kennismakingswandeling.

De Kalmthoutse Heide met haar prachtige natuur, was de perfecte locatie om elkaar beter te leren kennen op een speelse manier.

Met spelletjes en activiteiten konden de leerlingen hun klasgroep en leerkracht beter leren kennen.

We zagen dat het goed was....

Bekijk hier de foto's.

elia4Benieuwd hoe de verbouwingen vorderen op onze school?

Bekijk dan het filmpje.

kwartiermakersAls gemotiveerde school doen we mee aan het leesproject 'Kwartiermakers', een initiatief van Willewete. Door deel te  nemen aan dit project engageren we ons om met de leerlingen van het eerste tot en met het zesde leerjaar elke dag 15 minuten te lezen.
Op de tafel, onder een stoel, ondersteboven of languit op de grond… het maakt allemaal niet uit.

Kinderen motiveren om te lezen is het enige dat telt! Want leesplezier vergroot je wereld!

kalender

Onze schoolkalender is ondertussen aangevuld met de reeds gekende data.

Je kunt hem bekijken via onze website, maar misschien wens je hem graag mee in jouw online- google kalender. Deze kalender kan ook bekeken worden op smartphone en tablets.

Dit kan makkelijk! Zo ben je ook steeds op de hoogte van onze actuele schoolkalender, zonder alle data zelf te moeten ingeven.

Hoe doe je dit?

دانلود فیلم با لینک مستقیم