Juf Annemie, juf Martine, meester Wim en meester Tom verwelkomen je graag in het zesde leerjaar!meesters en juffen 4 van 17

Ga naar onze blog voor filmpjes, verslagen van onze activiteiten en veel meer....

De grootsten en oudsten van onze school nemen plaats op de stoelen in het 6de leerjaar. Zij sluiten hun lagere schooltijd af.

Op een aangename en correcte manier worden ze voorbereid op het secundair onderwijs. Zelfstandig leren werken, plannen en studiehouding nemen een belangrijke plaats in tijdens onze activiteiten.

Regelmatig gaan we op uitstap om meer te ontdekken dan enkel wat we in de klas leren.

Muzische vorming en sport vinden we ook belangrijk dus dat wordt regelmatig ingepland.

Na een paar voorbereidingen doorheen het jaar, leggen onze leerlingen op het einde van het schooljaar een fietsexamen af.

Afwisselend gaan we op bos- of zeeklassen samen met het vijfde leerjaar.

Om goed te kunnen leren, samenwerken, spelen, ontdekken en om de sfeer te bevorderen, werken we dikwijls klasdoorbrekend.

دانلود فیلم با لینک مستقیم