Inschrijven
Wil je volgend schooljaar graag een plekje op onze school, kan je je aanmelden op de website https://meldjeaanbasis.antwerpen.be/
OpgeletWist je dat kinderen geboren in 2019 al in 2021 moeten aangemeld worden om een plaats in een school te reserveren?

Aantal vrije plaatsen voor schooljaar 2021-2022
image vrije plaatsen

Aanmelden

nieuwIn Borsbeek is er een inschrijvingsbeleid waarbij ouders eerst hun kind moeten aanmelden via meldjeaanbasis.antwerpen.be alvorens te kunnen inschrijven. Aanmelden is dus niet gelijk aan inschrijven.

Er zijn 3 aanmeldperiodes

Aanmelden met voorrang: voor broers en zussen op onze school en kinderen personeel

• Online aanmelden vanaf 14 januari 2021 (9.30uur) tot en met vrijdag 29 januari 2021 (17uur)

Aanmelden zonder voorrang: uw kind heeft geen broer(s) of zus(sen) op onze school

• Online aanmelden vanaf 25 februari 2021 (9.30uur) tot en met 23 maart 2021 (17uur)

Je krijgt in de periode nadien bericht of je kind bij ons een plekje heeft gekregen. Nadien maken we een afspraak om je kind in te schrijven.

Start vrije inschrijvingen vanaf vrijdag 28 mei 2021

Gelieve contact op te nemen met de school

Hulp nodig?

• Of neem contact op met onze school. We helpen je met plezier verder.

Meer info over aanmelden en inschrijven